RTC-BREDA

BADMINTON JEUGDSELECTIE MIDDEN- EN WEST-BRABANT


* KIES ALTIJD VOOR EEN DEGELIJK EN DOOR BADMINTON NEDERLAND, ERKEND TRAININGSCENTRUM.
* KIES ALTIJD VOOR EEN OFFICEEL GECERTIFICEERD CENTRUM, MET SL3 TRAINERS MET EEN VOG-VERKLARING.

Laatste Nieuws

* ATTENTIE: Nieuwe groepsfoto

25-9-2019

Op woensdag 25 september 2019 is er voor de website een nieuwe groepsfoto gemaakt van alle deelnemers en trainers. Zie de voorpagina en de 'Hoera-foto' hierbij.

* Afsluiting seizoen 2018-2019 met ouder/kind toernooi

 

16-5-2019

 

Het trainingsseizoen is op woensdag 15 mei weer afgesloten met een ouder/kind toernooi. Er waren veel deelnemers aanwezig, die door de trainers, onder leiding van Hans Portier, in koppels werden ingedeeld. Trainer Rob van Leeuwen had voor lekkere en gezonde versnaperingen gezorgd voor tussendoor. Kortom het was weer heel gezellig en menigeen moest tussen de wedstrijden even op adem komen. Tot slot werden zij nog even toegesproken door algemeen manager Hans Emmerik, die hen o.a. op de hoogte bracht van hoofdtrainer Frans Neelis, die herstellende is van een medische ingreep aan zijn knie. Ook werden de ouders bedankt voor hun betrokkenheid en de tijd die zij stoppen in het steeds vervoeren van de kinderen, van en naar RTC-Breda en de diverse toernooien. De fotocollage op de fotopagina, geeft een goed beeld van het gezellige verloop van dit intern slottoernooi.

 

* Talentencentrum Breda krijgt grote sporthal

9-5-2019

 

Zie het krantenartikel over het nieuw te bouwen Talentencentrum in Breda,

wat voor RTC-Breda een mooi perspectief biedt voor de nabije toekomst. 

Klik op het artikel om het te lezen.

* Brabantse Jeugdkampioenschappen (RJK) 2019

23-2-2019

 

In het weekend van 16 en 17 februari 2019 zijn weer de Brabantse Jeugdkampioenschappen gespeeld in Waalwijk, waaraan ook een behoorlijke groep spelers van RTC-Breda heeft deelgenomen. Maar liefst 11 RTC-spelers zijn in de TOP-4 geëindigd, waarvan vier 1ste prijswinnaars en een 2de prijswinnaar. Dit zijn zeer mooie resultaten. Het was goed om te zien dat veel RTC-spelers door de intensieve trainingen goede progressie maken. De resultaten zijn:

 

Veren podium:

Pham Trinh 1ste in VE U13, Dion Hoegen & Pham Trinh 1ste GD U13, Dion Hoegen & Joep Strooper 2de JD U15.   Veren 3/4 plaats: Daan Verbaten & Iris Samola 3-4de GD U13, Dion Hoegen 3/4de JE U13, Jelle Veen 3/4de JE U13, Jelle Veen & Sanne Broeders 3/4de GD U15, Jelle Veen & Daan Verbaten 3/4de JD U15, Mya Schuurbiers & Pham Trinh 3/4de plaats VD U15.

 

Nylon podium:

Jordan Schara 1ste JE U13, Zoey Siemons & Jordan Schara 2de GD U13, Nylon 3/4 plaats: Olivia van Dommelen 3/4de VE U13, Zoey Siemons & Iris Samola 3/4de VD U13, Renske Leeggangers & Onno Feenstra 3/4de GD U17, Renske Leeggangers & 3/4de VE U17, Renske Leeggangers & Sanne Franssen 3de VD U17. Gefeliciteerd met deze mooie resultaten! Zie de foto's op de fotopagina.

* Iris van Leijsen succesvol o.a. na trainingen bij RTC-Breda

21-1-2019

 

De 14-jarige Iris van Leijsen stond vandaag (21 jan.) met een mooi artikel in Dagblad De Stem. Iris heeft vanaf haar 8ste jaar, 3 jaar de trainingen gevolgd bij de Badmintonschool van RTC-Breda en met succes...  Zij speelt nu, evenals Milou Lugters, die ook 3 jaar heeft getraind bij RTC-Breda, op internationaal niveau en dit is al een bijzonder mooi succes. Haar doel is uiteindelijk deel te kunnen nemen aan de Olympische Spelen. Een mooi streven en met haar ambitie en gedrevenheid en... de ondersteuning van haar ouders, is die kans zeker aanwezig. Wij wensen Iris, in ieder geval alle verdere successen toe en we blijven je volgen. Zie het krantenbericht.

Subcategorieën

  • Laatste aanpassing website:
    maandag 02 september 2019.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.