RTC-BREDA

BADMINTON JEUGDSELECTIE MIDDEN- EN WEST-BRABANT


* KIES ALTIJD VOOR EEN DEGELIJK EN DOOR BADMINTON NEDERLAND, ERKEND TRAININGSCENTRUM.
* KIES ALTIJD VOOR EEN OFFICEEL GECERTIFICEERD CENTRUM, MET SL3 TRAINERS MET EEN VOG-VERKLARING.

Laatste Nieuws

* Afsluiting seizoen 2018-2019 met ouder/kind toernooi

 

16-5-2019

 

Het trainingsseizoen is op woensdag 15 mei weer afgesloten met een ouder/kind toernooi. Er waren veel deelnemers aanwezig, die door de trainers, onder leiding van Hans Portier, in koppels werden ingedeeld. Trainer Rob van Leeuwen had voor lekkere en gezonde versnaperingen gezorgd voor tussendoor. Kortom het was weer heel gezellig en menigeen moest tussen de wedstrijden even op adem komen. Tot slot werden zij nog even toegesproken door algemeen manager Hans Emmerik, die hen o.a. op de hoogte bracht van hoofdtrainer Frans Neelis, die herstellende is van een medische ingreep aan zijn knie. Ook werden de ouders bedankt voor hun betrokkenheid en de tijd die zij stoppen in het steeds vervoeren van de kinderen, van en naar RTC-Breda en de diverse toernooien. De fotocollage op de fotopagina, geeft een goed beeld van het gezellige verloop van dit intern slottoernooi.

 

* Gratis cursus Baantrainer in Breda

15-5-19

 

Ben je als trainer of begeleider binnen de vereniging actief met jeugd, recreanten of wedstrijdspelers en wil je de beginselen van het trainersvak aanleren, dan is de cursus Baantrainer hiervoor uitermate geschikt. Met deze cursus leer je de basis van het training geven, leer je technieken van de verschillende basisslagen en krijg je tips en trucs om altijd plezier in jouw oefeningen te garanderen. RBB/RTC-Breda heeft samen met Badminton Nederland de 'Masterclass' voor de opstart van de cursus in Breda georganiseerd op zat. 15 juni 2019, van 13:00 tot 16:00 uur in het Racketcentrum. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus schrijf je nu in via deze doorlink.

* JM Toernooi Tilburg 2019

14-5-19

 

Het Junior Mastertoernooi Tilburg is gespeeld op 11 en 12 mei 2019 en is een van de landelijke toernooien die altijd sterk is bezet. Dit keer met 140 spelers. Dit was voor de 8 spelers van de badmintonschool van RTC-Breda het laatste verplichte toernooi van dit seizoen. De RTC-spelere hebben gestreden voor zij waard zijn en hebben spannende wedstrijden af moeten werken. De enige speler die in de TOP-3 is geëindigd is Dion Hoegen, die zijn succesvolle seizoen heeft kunnen afsluiten met twee mooie 2e plaatsen, in de JD-U13 samen met Joep Strooper en in de GD-U13 samen met Megan Molier. Ook bereikte hij nog een 3e plaats in het onderdeel JE-U13. Chapeau Dion! Ook de RTC-trainers, Hans Portier, Rob van Leeuwen en Stijn Beerkens, weer bedankt voor het begeleiden en coachen van de RTC-spelers.

* Talentencentrum Breda krijgt grote sporthal

9-5-2019

 

Zie het krantenartikel over het nieuw te bouwen Talentencentrum in Breda,

wat voor RTC-Breda een mooi perspectief biedt voor de nabije toekomst. 

Klik op het artikel om het te lezen.

* ZOMERAVOND BADMINTON 2019

 

7-5-2019

! VOORDEEL VOOR RTC-BREDA.

In de zomerperiode van 3 juli t/m 14 augustus kan iedereen weer op de woensdag- avonden naar hartelust 2 1/2 uur badmintonnen op max. 16 banen in het Racketcentrum aan de Terheydenseweg in Breda. Zo kan je tijdens de zomermaanden, waarin veel sporthallen gesloten zijn, toch lekker blijven badmintonnen en de zomerperiode sportief en ontspannen overbruggen. De avonden zijn voor iedereen die wilt badmintonnen, ook al ben je geen lid van een vereniging. Nodig gerust je partner, vriend/vriendin/klasgenoot, buurman/-vrouw of collega uit en laat hem of haar ook eens kennismaken met deze mooie sport. Organisator is: Hans Emmerik. Tel. (076) 587 21 25. ATTENTIE: De speeltijden zijn iedere woensdag van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten zijn slechts 4 euro per avond.

 

! VOORDEEL VOOR RTC-Breda: kinderen die trainen of getraind hebben bij RTC-Breda en de trainers betalen slechts de helft, dus 2 euro voor 2 1/2 uur badminton.

Subcategorieën

  • Laatste aanpassing website:
    zondag 19 mei 2019.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.