RTC-BREDA

BADMINTON JEUGDSELECTIE MIDDEN- EN WEST-BRABANT


* KIES ALTIJD VOOR EEN DEGELIJK EN DOOR BADMINTON NEDERLAND, ERKEND TRAININGSCENTRUM.
* KIES ALTIJD VOOR EEN OFFICEEL GECERTIFICEERD CENTRUM, MET SL3 TRAINERS MET EEN VOG-VERKLARING.

Laatste Nieuws

* ZOMERAVOND BADMINTON 2020

 

11-4-2020

VOORDEEL VOOR RTC-BREDA.

Als de Coranbeperkingen het toelaten, kan iedereen in de zomerperiode van 1 juli t/m 19 augustus  weer op de woensdag-avonden naar hartenlust 2 1/2 uur badmintonnen op max. 16 banen in het Racketcentrum aan de Terheydenseweg in Breda. De avonden zijn voor iedereen die wilt badmintonnen, ook al ben je geen lid van een vereniging. Nodig gerust je partner, vriend/vriendin/klasgenoot, buurman/-vrouw of collega uit en laat hem of haar ook eens kennismaken met deze mooie sport. Organisator is: Hans Emmerik. Tel. (076) 587 21 25. ATTENTIE: De speeltijden zijn iedere woensdag van 19.30 tot 22.00 uur. De kosten zijn slechts 4 euro per avond.

 

! VOORDEEL VOOR RTC-Breda: kinderen die trainen of getraind hebben bij RTC-Breda en de trainers betalen slechts de helft, dus 2 euro voor 2 1/2 uur badminton.

* Update CORONAVIRUS per 24-3-2020.

24-3-2020

 

Beëindiging trainingsseizoen 2019-2020.

Door de aangescherpte maatregelen, die gisteravond zijn gepresenteerd door het kabinet, zijn wij genoodzaakt de resterende 5 trainingen voor dit seizoen, ook te laten vervallen. De aangekondigde Selectiedag op 22 april, kan ook niet doorgaan. We moeten nu helaas stellen, dat het trainingsseizoen hierdoor is beëindigd.

 

Compensatie via Zomeravond Badminton.

Wanneer de Zomeravond-badminton op de woensdagen in juli en augustus door kan gaan, wordt de kinderen en evt. ouders van RTC-Breda, aangeboden om GRATIS te komen badmintonnen. Maar dat is ook nog even afwachten.   Verder gaan we ons nu focussen op het nieuwe seizoen. Hierover wordt u tzt. nog geïnformeerd. Bovenal: Blijf gezond!  

* Update CORONAVIRUS per 17-3-2020

17-3-2020

 

Door de laatste maatregelen is Optisport (Racketcentrum) tot 6 april gesloten. De training op 1 april gaat daarom ook niet door! Helaas, maar de gezondheid van iedereen staat voorop. Zodra er meer duidelijkheid is, na 6 april, zullen we weer een update sturen. Sterkte en veel succes de komende weken. Vr.gr. Hans Emmerik

* Update mbt. Coronavirus

14-3-2020

 

RTC-Breda wil hierbij de oproep volgen van NOC*NSF en Badminton Nederland, om uit voorzorg ook de 2 trainingen op 18 en 25 maart af te gelasten. Hierna moeten wij het opnieuw beoordelen en gaan we proberen om de uitgevallen data, na 6 mei in te halen. Uiteraard indien dit mogelijk is. 

* Training op woensdag 11-3-2020 gaat niet door!

10-3-2020

 

CORONAVIRUS

Vanwege de aanscherping van het risicobeleid in Brabant mbt. het CORONAVIRUS is besloten om de training a.s. woensdag 11 maart NIET door te laten gaan. Het algemene beleid is om 7 dagen zoveel mogelijk sociale groepscontacten te vermijden. Volgende week zal dit opnieuw beoordeeld worden.

 

RJK- toernooi

Ook het RJK toernooi van a.s. zaterdag wordt gecanceld. Hierover zal de toernooileiding nog wel een bericht sturen naar de deelnemers.

Helaas, maar onze gezondheid is belangrijker.

Subcategorieën

  • Laatste aanpassing website:
    zaterdag 11 april 2020.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.