RTC-BREDA

BADMINTON JEUGDSELECTIE MIDDEN- EN WEST-BRABANT


* KIES ALTIJD VOOR EEN DEGELIJK EN DOOR BADMINTON NEDERLAND, ERKEND TRAININGSCENTRUM.
* KIES ALTIJD VOOR EEN OFFICEEL GECERTIFICEERD CENTRUM, MET SL3 TRAINERS MET EEN VOG-VERKLARING.

Laatste Nieuws

* Ouder Infoavond seizoen 2019-2020

25-8-2019

 

Op woensdag 28 augustus 2019, is er weer een Ouder infoavond georganiseerd, waarbij de nodige informatie wordt gegeven over o.a. groepsindeling, toernooien, kosten etc. Dan wordt ook het infoblaadje uitgereikt, zodat u alles op papier kunt nalezen. U bent dan ook in de gelegenheid om vragen te stellen en de trainers te spreken. Ook kunt u zo nodig onderling afspraken maken mbt. carpooling. Aanvang: 19:30 uur. Locatie: Arendse Health, Terheydenseweg 504, Breda. (Links van de ingang Racketcentrum) De koffie etc. staat klaar!

De eerste training begint op woensdag 4 september 2019.

* KW Flex seizoensopening ACTIE met hoge korting

15-8-2019

 

SALE SALE SALE SALE SALE   

 

KW Flex zal in de winkel 2 weken lang, van 26 augustus t/m 7 september 2019, een zeer aantrekkelijke opruimingsactie houden, met ruim 100 artikelen in de aanbieding.

 

O.a. Rackets, tassen, schoenen, kleding etc. Korting tot wel 75% op de adviesverkoopprijs. Openingstijden winkel zijn: Maandag 26 augustus t/m zaterdag 7 september van 13.00 - 20.00 uur. (andere tijden op afspraak)

 
Kwok-Wai Tang
KW FLEX Racket speciaalzaak, +31 (0)6 - 165 016 86, Heistraat 13A, 5121JK, Rijen.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.kwflex.nl

* Afsluiting seizoen 2018-2019 met ouder/kind toernooi

 

16-5-2019

 

Het trainingsseizoen is op woensdag 15 mei weer afgesloten met een ouder/kind toernooi. Er waren veel deelnemers aanwezig, die door de trainers, onder leiding van Hans Portier, in koppels werden ingedeeld. Trainer Rob van Leeuwen had voor lekkere en gezonde versnaperingen gezorgd voor tussendoor. Kortom het was weer heel gezellig en menigeen moest tussen de wedstrijden even op adem komen. Tot slot werden zij nog even toegesproken door algemeen manager Hans Emmerik, die hen o.a. op de hoogte bracht van hoofdtrainer Frans Neelis, die herstellende is van een medische ingreep aan zijn knie. Ook werden de ouders bedankt voor hun betrokkenheid en de tijd die zij stoppen in het steeds vervoeren van de kinderen, van en naar RTC-Breda en de diverse toernooien. De fotocollage op de fotopagina, geeft een goed beeld van het gezellige verloop van dit intern slottoernooi.

 

* JM Toernooi Tilburg 2019

14-5-19

 

Het Junior Mastertoernooi Tilburg is gespeeld op 11 en 12 mei 2019 en is een van de landelijke toernooien die altijd sterk is bezet. Dit keer met 140 spelers. Dit was voor de 8 spelers van de badmintonschool van RTC-Breda het laatste verplichte toernooi van dit seizoen. De RTC-spelere hebben gestreden voor zij waard zijn en hebben spannende wedstrijden af moeten werken. De enige speler die in de TOP-3 is geëindigd is Dion Hoegen, die zijn succesvolle seizoen heeft kunnen afsluiten met twee mooie 2e plaatsen, in de JD-U13 samen met Joep Strooper en in de GD-U13 samen met Megan Molier. Ook bereikte hij nog een 3e plaats in het onderdeel JE-U13. Chapeau Dion! Ook de RTC-trainers, Hans Portier, Rob van Leeuwen en Stijn Beerkens, weer bedankt voor het begeleiden en coachen van de RTC-spelers.

* Talentencentrum Breda krijgt grote sporthal

9-5-2019

 

Zie het krantenartikel over het nieuw te bouwen Talentencentrum in Breda,

wat voor RTC-Breda een mooi perspectief biedt voor de nabije toekomst. 

Klik op het artikel om het te lezen.

Subcategorieën

  • Laatste aanpassing website:
    donderdag 15 augustus 2019.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.