RTC-BREDA

BADMINTON JEUGDSELECTIE MIDDEN- EN WEST-BRABANT










* KIES ALTIJD VOOR EEN DEGELIJK EN DOOR BADMINTON NEDERLAND, ERKEND TRAININGSCENTRUM.
* KIES ALTIJD VOOR EEN OFFICEEL GECERTIFICEERD CENTRUM, MET SL3 TRAINERS MET EEN VOG-VERKLARING.

Selectiedagen

Selectiedagen

Goed dat u gekozen hebt voor een degelijk en door Badminton Nederland erkend en gecertificeerd trainingscentrum. Voor nieuwe deelnemers zijn er selectiedagen gepland op:

  • woensdag 19 december 2018 en woensdag 17 april 2019

Standaard wordt twee maal per jaar,t door het centrum een zgn. Selectiedag georganiseerd, in december en april.  Verenigingen/ trainers/ ouders/ scouting kunnen hiervoor een kind aanmelden c.q. voordragen, waarna deze zal worden uitgenodigd om deel te nemen aan de selectiedag. Bij goed gevolg en toelating zal het kind in een trainings- c.q. kleurgroep worden ingedeeld. Tijdens de selectiedag zal er o.a. gekeken worden naar: motoriek, inzet en motivatie (de wil om iets te leren) en men dient minimaal de basisslagen te beheersen.  

De selectiedagen worden georganiseerd in het Racketcentrum te Breda. De kinderen worden dan verwacht om 18.30 uur aanwezig te zijn. Deze selectie wordt gehouden tijdens de reguliere trainingen van het RTC-Breda.  Selectie is nodig voor deelname aan zowel de Selectietrainingen als de trainingen op de Badmintonschool. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier. Hierbij kan aangegeven worden of je voor de Selectietrainingen (1 x 1 1/2 uur per week) kiest of voor de Badmintonschool ( 2 x 2 uur per week).

(Mocht u gedurende het lopende seizoen een kind aan willen melden, dan kan dat ook. Meld dit dan via het aanmeldingsformulier op de website en wij nemen met u contact op voor verdere stappen)

Aanmeldingsformulier

 

 

 

Stuur mij een kopie van dit bericht
 

*verplicht

  • Laatste aanpassing website:
    maandag 04 februari 2019.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.