RTC-BREDA

BADMINTON JEUGDSELECTIE MIDDEN- EN WEST-BRABANT


* KIES ALTIJD VOOR EEN DEGELIJK EN DOOR BADMINTON NEDERLAND, ERKEND TRAININGSCENTRUM.
* KIES ALTIJD VOOR EEN OFFICEEL GECERTIFICEERD CENTRUM, MET SL3 TRAINERS MET EEN VOG-VERKLARING.

Selectiedag

Selectiedagen

Goed dat je gekozen hebt voor een degelijk en door Badminton Nederland erkend en gecertificeerd trainingscentrum. Voor nieuwe deelnemers zijn er selectiedagen gepland op:

  •  woensdag 22 april 2020 (is vervallen vanwege Coronavirus)

Standaard wordt twee maal per jaar, door RTC-Breda een zgn. Selectiedag georganiseerd, in december en april.  Verenigingen/ trainers/ ouders/ scouting kunnen hiervoor een kind aanmelden c.q. voordragen, waarna deze zal worden uitgenodigd om deel te nemen aan de selectiedag. Bij goed gevolg en toelating zal hij/zij in een trainings- c.q. kleurgroep worden ingedeeld. Tijdens de selectiedag zal er o.a. gekeken worden naar: motoriek, inzet en motivatie (de wil om beter te worden) en men dient minimaal de basisslagen te beheersen.  

De selectiedagen worden georganiseerd in het Racketcentrum te Breda. De kinderen worden dan verwacht om 18.30 uur aanwezig te zijn. Deze selectie wordt gehouden tijdens de reguliere trainingen van het RTC-Breda.  Selectie is nodig voor deelname aan zowel de Selectietrainingen als de trainingen bij de Badmintonschool. Aanmelden kan via onderstaand aanmeldingsformulier. Hierbij kan aangegeven worden of je kiest voor de Selectietrainingen (1 x 2 uur per week op woensdag) of voor de Badmintonschool ( 2 x 2 uur per week op maandag en woensdag).

(Mocht u gedurende het lopende seizoen een kind willen aanmelden, dan kan dat ook. Doe dit dan via het aanmeldingsformulier hieronder en wij nemen met u contact op voor verdere stappen)

Aanmeldingsformulier

 

  

 

Stuur mij een kopie van dit bericht
 

*verplicht

  • Laatste aanpassing website:
    donderdag 04 juni 2020.

Copyright © 2015. All Rights Reserved.